produse-de-curatenie-mobila-4-in-1

4 produse pentru curatenia intregii case

Compania Misavan a lansat in aceasta primavara o gama de produse 4in1 pentru a curata suprafetele din intreaga casa: Bucatarie 4in1, Baie 4in1, Geamuri 4in1, Mobila 4in1.

Misavan pastreaza calitatea profesionala a produselor sale de curatenie si la gama 4in1, produsele evidentiindu-se printr-un ambalaj practic, modern si un design prietenos. Produsele de curatenie 4in1 pot fi folosite la curatarea si intretinerea zilnica a suprafetelor din casa.

Conceptul 4in1 este creat pentru gospodina moderna, atenta la detalii, dar care este practica si pune accent pe calitate si timp. Principalele beneficii ale acestor produse sunt comoditatea, economia de timp, rapiditatea si usurinta in utilizare.

Aceasta gama simplifica procesul de curatenie. Produsele multifunctionale mentin calitatea produselor profesionale de curatenie intr-un ambalaj destinat utilizarii in casa. Gama pastreaza calitatea profesionala prin puterea de curatare, parfum si frecventa de utilizare. Produsele pot fi folosite in fiecare zi fara a afecta suprafetele si fara a lasa urme.

Bucatarie 4in1 igienizeaza, degreseaza, indeparteaza petele si confera un parfum placut. Poate fi folosit pe toate suprafetele din bucatarie – chiuveta, blat, aragaz, cuptor, cuptor cu microunde, hote, faianta etc..

Baie 4in1 curata depunerile de calcar si urmele de sapun, igienizeaza, confera stralucire si un parfum fresh de aloe vera, salvie si eucalipt. Produsul poate fi folosit pe diverse suprafete din baie – chiuveta, cada, baterii, lavoar, greie, faianta etc..

Geamuri 4in1 curata fara a lasa urme , confera stralucire, igienizeaza si parfumeaza placut. Are efect anti-aburire. Este recomandat pentru suprafete din sticla, plastic si metal.

Mobila 4in1 curata, hraneste suprafata pastrand luciul natural al lemnului, protejeaza suprafata intrucat contine filtru UV si confera un parfum placut de cedru, lavanda si miere. Produsul protejeaza suprafata de razele soarelui. Poate fi utilizat la curatarea usei, mobilei, parchetului, suprafetelor emailate sau vopsite etc..

Produsele pot fi comandate pe magazinul online www.produse-de-curatenie.ro unde se ofera detalii suplimentare despre aceste produse si modul de utilizare. Pe magazinul online se gaseste intreaga oferta de produse Misavan – produse profesionale de curatenie, produse menaj, hartie si dispensere, produse unica folosinta si carton, plastice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *