Bine ati venit!

Bun venit pe site-ul companiei Misavan!

Uneori cele mai simple lucruri sunt cele care iti dau cel mai mare comfort. Produsele Misavan iti asigura acest comfort in orice spatiu te-ai regasi.

Cine suntem?

Misavan este o companie de productie si distributie de produse de menaj ce isi desfasoara activitatea la nivelul Romaniei. Produsele noastre reprezinta solutii unice si calitative pentru toti partenerii nostri.

citeste mai mult

Ce facem?

Compania noastra ofera solutii complete pentru igiena si curatenia spatiilor, cat si produse si servicii conexe cu diverse functii si utilitati. Cele 9 game de produse sunt destinate atat uzului casnic cat si celui profesional.

citeste mai mult

Produsele MISAVAN

Compania noastra ofera solutii complete pentru igiena si curatenia spatiilor, cat si prodse si servicii conexe cu diverse functii si utilitati. Cele 9 game de produse sunt destinate atat uzului casnic cat si celui profesional.

citeste mai mult

Devino partener MISAVAN

Misavan isi propune sa intemeieze colaborari pe termen lung din care sa rezulte beneficii pentru ambii parteneri. Respectul, increderea si comunicarea sunt cei trei piloni prin care ne onoram colaboratorii.

citeste mai mult

WebShops

Pentru mai multe informatii sau achizitionarea produselor noastre puteti vizita magazinele noastre online: