Misavan

Misavan construieste un nou sediu in Voinesti

Noul sediu vine in contextul expansiunii companiei din ultimii ani. La inceputul acestui an, Misavan a deschis doua depozite noi la Braila si Craiova, ajungand astfel la 10 filiale in tara. Acestea sunt: Iasi, Vaslui, Suceava, Constanta, Bucuresti, Brasov, Cluj,Timisoara, Braila si Craiova.

Valoarea totala a investitiei din Voinesti este de 1 milion euro pentru o suprafata construita de 1500mp. Pe langa aceasta vor fi amenajate platforme betonate si parcare, utilizandu-se aproximativ 30% din suprafata totala de teren detinut de 20.000mp.

In cadrul noului sediu, compania va avea o unitate de productie, laborator de cercetare si dezvoltare, showroom de prezentare a produselor, zona administrativa de birouri si depozit. Mutarea efectiva a birourilor si a activitatii de la vechiul sediu din Miroslava se va realiza in cateva saptamani in functie de evolutia lucrarilor.

Proiectele de viitor ale companiei vizeaza modernizarea facilitatilor de productie, extinderea gamelor de produse si dezvoltarea capacitatii logistice si de transport, toate acestea pentru a satisface nevoile tuturor clientilor si a livra produsele rapid, in magazine, la domiciliul sau la sediul clientilor Misavan.

Misavan activeaza de peste 17 ani pe piata din Romania, fiind furnizor national de produse profesionale si solutii complete de curatenie pentru clientii profesionali si casnici, cu un portofoliu de peste 1500 produse de curatenie, menaj, hartie, dispensere, produse de unica folosinta si ambalare.

Cu depozite in principalele orase ale tarii, organizate logistic pentru a acoperi judetele din imediata apropiere si o forta de vanzare de peste 80 agenti, compania se bucura de o acoperire la nivel national de aproximativ 95%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *