Odorizarea vasului de toaleta

Compania Misavan propune pentru consumatorul modern o gama de produse pentru intretinerea zilnica a vasului de toaleta.

Gama de produse nou lansata este cea a odorizantilor solizi pentru wc:

  • gama odorizanti wc 3D
  • gama tablete pentru bazin.

Curatarea vasului wc, indepartarea depunerilor de calcar si parfmul intens sunt incorporate intr-o formula noua, un ambalaj practic, un design atractiv si colorat. S-a dorit ca aceasta gama sa puna accent si pe simplitatea in utilizare si diversitatea sortimentelor.

Gama odorizant wc 3D

Odorizantul solid pentru wc se incadreaza cu usurinta in decorul oricarei bai datorita design-ului colorat si simplu. Intretinerea zilnica a vaslui wc prin utilizarea odorizantului solid faciliteaza procesul de curatenie si confera o senzatie de prospetime.

Odorizantii wc 3D asigura curatarea vasului de toaleta prin indepartarea si prevenirea depunerilor de calcar, igienizarea vasului si un parfum intens. Baia este parfumata datorita aromei placute si proaspete ale odorizantului wc: flower, lemon, forest si marine.

Gama tablete bazin

O alta modalitate usoara de intretinere a vasului wc este folosirea tabletelor pentru bazin.

Tabletele pentru bazin aduc un plus de culoare baii, acestea coloreaza apa in albastru sau in verde. Pe langa culoare, tabletele igienizeaza vasul wc, indeparteaza si previn depunerile de calcar.

Odorizantii solizi pentru intretinerea zilnica a vasului wc se regasesc pe magazinul online www.produse-de-curatenie.ro. La sectiunea „Bai si toalete” sunt prezente si alte produse destinate curateniei si intretinerii suprafelor din baie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *